Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκπαίδευση δικηγόρων στον GDPR με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών επίσημα διαπιστευμένος φορέας στα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Foundation) και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ιταλίας, Καταλονίας(Ισπανία), Γενικό Συμβούλιο Δικηγορικών Συλλόγων Ισπανίας, Ρουμανίας, Τσεχίας, Βελγίου και Παρισιού συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα TRADATA 2 «Κατάρτιση δικηγόρων για τα προσωπικά δεδομένα– TRADATA 2” (JUST-JTRA-EJTR-AG-2020-101007426).

Συμμετοχή στο 12o Συνέδριο e-Business World & Digital Marketing 2023

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» στην Αθήνα, το καθιερωμένο συνέδριο 12o Συνέδριο e-Business World & Digital Marketing 2023, το οποίο επικεντρώθηκε στις νέες τάσεις, τις προκλήσεις και νέα εργαλεία στον τομέα του e-business, του e-commerce και των social media.

Ημερίδα Digital4Pharma 2023

Η Έλενα Σπυροπούλου συμμετείχε στην ημερίδα Digital4Pharma 2023 της Get2Work. Με συνομιλητές τον Πάνο Μπάσιο, Director Digital Data and Analytics MSD Greece, Cyprus and Malta, τον Φώτη Ζέκιο, Head of Business Excellence & Execution (BE&E) & In-Market Brands and Business Innovation (IBBI) της NOVARTIS το  πάνελ είχε ως θέμα τις εφαρμογές της Γενικής Τεχνητής Νοημοσύνης στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Συμμετοχή στο 11ο e-Βusiness World & Digital Marketing 2022

Το 11o Συνέδριο e–Business World and Digital Marketing 2022 πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2022 στο Σεράφειο Μέγαρο με την υπογραφή της SmartPress, προσεγγίζοντας τον κόσμο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, του e-Commerce και του Digital Marketing υπό το πρίσμα του  Personalization.

Ψηφιακό Marketing και Multichannel Επικοινωνία

Η εκπαιδευτική ημερίδα Digital4Pharma διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά έχοντας καθιερωθεί πλέον, ως επιτυχημένος θεσμός στο χώρο της επιμόρφωσης των στελεχών των εταιριών του χώρου της Υγείας. Με αντικείμενο την παρουσίαση των νέων τάσεων, πρακτικών και εργαλείων του ψηφιακού marketing και της multichannel επικοινωνίας, η ημερίδα επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των γνώσεων και δεξιοτήτων των στελεχών που απασχολούνται στους τομείς Marketing, Sales, Communication, Stakeholders Relations, Commercial Excellence και New Channels.

Ημερίδα Φωτογραφία & copyright

Η δικηγόρος Έλενα Σπυροπούλου συμμετέχει ως ομιλήτρια στην Ημερίδα που διοργανώνει το περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 ετών κυκλοφορίας.

Στο μεγάλο Αμφιθέατρο ΑΚΤΟ επί της οδού Ευελπίδων 11Α, την Τετάρτη 19/3/2014 στις 18:00.
Είσοδος Ελεύθερη.

Ομιλητές θα είναι:

Έλενα Σπυροπούλου, Δικηγόρος
Μπάμπης Βλάχος, Δικηγόρος
Κωνσταντίνα Γκιτάκου, Δημοσιογράφος
Χρήστος Κοντσαλούδης, Φωτογράφος
Θοδωρής Μάρκου, Φωτογράφος

Διημερίδα Μορφωτικού Ιδρύματος ΕΣΗΕΑ

Η Διημερίδα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ με θέμα "Κρίση και Εργασία" πραγματοποιήθηκε στις 31/10-1/11/2011 στην ΕΣΗΕΑ. Το θέμα της δεύτερης ημέρας ήταν "Το νέο τοπίο στα ΜΜΕ, ο ρόλος του διαδικτύου, τα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης"

Θέμα ομιλίας: Το διαδίκτυο ως μέσο μαζικής ενημέρωσης. Η διαφορετική νομική αντιμετώπιση του μέσου.

Είναι το διαδίκτυο μέσο μαζικής ενημέρωσης; Από το νόμο δεν αναγνωρίζεται ευθέως. Η ένταξή του στα ΜΜΕ προκύπτει εμμέσως από τις διατάξεις του Συντάγματος.

Για το Ανοιχτό Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα

Σημειώσεις από την Ομιλία που πραγματοποιήθηκε για το Ανοιχτό Λογισμικό από την ομάδα ΕΛΛΑΚ, στην Πολυτεχνειούπολη το 2007.

Φοιτητές: είστε το κατεξοχήν κοινό που θα πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα, γιατί εσείς είστε οι δημιουργοί, μελλοντικοί και σημερινοί λογισμικού, εφαρμογών, προγραμμάτων.
Σκεφτείτε τις εργασίες σας. Γιατί να είναι κτήμα του πανεπιστημίου; δεν θα μπορούσαν να είναι ανοιχτές στο κοινό, ελεύθερες να αναπτυχθούν περισσότερο και να βγει ένα ακόμη αρτιότερο αποτέλεσμα.

Καλαμάτα Συνέδριο Φοιτητών Νομικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
της Έλενας Αλκ. Σπυροπούλου
Μάρτιος 2009

1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ

- 5 Α: Δικαίωμα στην Κοινωνία της Πληροφορίας (Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση... Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας: Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους...)

To Δίκαιο στην Εποχή της Πληροφορικής και του Ίντερνετ

Ομιλία Έλενας Αλκ. Σπυροπούλου για την 2η ημερίδα «ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ INTERNET» που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα την 14η Μαΐου 2005 με συνδιοργάνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Ν. Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) και με την υποστήριξη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας:
 

Επκοινωνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 40

Τηλέφωνο: 210 33 88 528

Email: info@spiropoulou.com