Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών επίσημα διαπιστευμένος φορέας στα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Foundation) και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ιταλίας, Καταλονίας(Ισπανία), Γενικό Συμβούλιο Δικηγορικών Συλλόγων Ισπανίας, Ρουμανίας, Τσεχίας, Βελγίου και Παρισιού συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα TRADATA 2 «Κατάρτιση δικηγόρων για τα προσωπικά δεδομένα– TRADATA 2” (JUST-JTRA-EJTR-AG-2020-101007426).

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται σε ποσοστό 90/100 από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Δικαιοσύνη και μόλις σε ποσοστό 10/100 από τον συμβεβλημένο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα TRADATA 2 ασχολείται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕU General Data Protection Regulation- GDPR) και την κατάρτιση των δικηγόρων από όλους τους μετέχοντες δικηγορικούς συλλόγους στην σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας δεδομένων Regulation EU 2016/679 και Directive (EU) 2016/680. Εχουν πραγματοποιηθεί διασυνοριακά σεμινάρια κατάρτισης στις συμμετέχουσες χώρες και δίνεται ευκαιρία δικτύωσης με τους συμμετέχοντες δικηγόρους όλων των χωρών.

Συντονιστής του Προγράμματος, Νικόλαος Β.Κουτκιάς, Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην CCBE.

Σε υλοποίηση του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο TRADATA 2 στην Αθήνα, την Παρασκευή 23 IOYNIOY 2023 στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ «Μ.Ζαφειρόπουλος» (09.00-16.00).

Η Έλενα Σπυροπούλου συμμετείχε μαζί με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές. 

Επιλογή από το περιεχόμενο της παρουσίασης:

 
 

Επκοινωνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 40

Τηλέφωνο: 210 33 88 528

Email: info@spiropoulou.com