Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολιτική Προστασίας δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας κατά την χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η δικηγόρος Αθηνών Ελένη Σπυροπούλου, (ΑΜΔΣΑ 24208), Μαυρομιχάλη, 40, Αθήνα, 2103388528.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλο το site χωρίς να δώσετε κανένα στοιχείο για εσάς. Ωστόσο αν χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας θα λάβουμε ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο που θα δηλώσετε, το email σας και όποιο άλλο στοιχείο προσθέσετε εσείς. Τα email αυτά έχουν μοναδικό αποδέκτη την ανωτέρω δικηγόρο και υπεύθυνη επεξεργασίας. Για την διαβίβασή τους χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες της Google gmail, που διαθέτουν πιστοποιητικό Privacy Shield. O χρόνος τήρησής τους δεν υπερβαίνει το ένα έτος, μετά το οποίο διαγράφονται οριστικά.

Σκοπός επεξεργασίας είναι η απάντηση στο μήνυμά σας και νόμιμη βάση η συναίνεση που μας παρέχετε κατά την αποστολή της φόρμας επικοινωνίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε αυτήν την επεξεργασία, όμως χωρίς την συναίνεσή σας η αποστολή του μηνύματός σας δεν είναι εφικτή.

Οποιαδήποτε πληροφορία μας στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είναι απολύτως απόρρητη τηρουμένου του επαγγελματικού απορρήτου που επιβάλλει ο Κώδικας Δεοντολογίας Δικηγόρων.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, την διόρθωση, τον περιορισμό ή την διαγραφή τους, τον περιορισμό ή την φορητότητά τους. Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε την συναίνεσή σας για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  
 

Επκοινωνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 40

Τηλέφωνο: 210 33 88 528

Email: info@spiropoulou.com