Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy) είναι απαραίτητη σε κάθε ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσο κοινωνικής δικτύωσης κ.α. Μέσω της Πολιτικής Απορρήτου ο πάροχος (διαχειριστής ή ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας) ενημερώνει τους χρήστες του για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από την επιχείρησή του. Αν η επιχείρηση έχει και φυσικό κατάστημα το οποίο επίσης χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα των πελατών, η Πολιτική Απορρήτου είναι σωστό να ενημερώνει συνολικά τα Υποκείμενα για την επεξεργασία των δεδομένων τους, ώστε να αποτελεί το κεντρικό σημείο ενημέρωσης, στο οποίο μπορεί να παραπέμπει η επιχείρηση τους πελάτες της.

Σύμφωνα με τον GDPR η επιχείρηση πρέπει να ενημερώνει μέσω της Πολιτικής Απορρήτου τα Υποκείμενα για τις κατηγορίες των δεδομένων που επεξεργάζεται η επιχείρηση, τους σκοπούς επεξεργασίας (πώληση, αποστολή προϊόντων, επικοινωνία κ.α.), τους αποδέκτες των δεδομένων, τον χρόνο διατήρησής τους, τα μέτρα ασφάλειας και τα δικαιώματα των Υποκειμένων.

Στο δικηγορικό γραφείο Έλενα Σπυροπούλου & Συνεργάτες αναλαμβάνουμε την συγγραφή ή την αναδιαμόρφωση της Πολιτικής Απορρήτου της ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι σύμφωνη με τον GDPR και να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες της επιχείρησης όσο και τα δικαιώματα των χρηστών
 

Επκοινωνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 40

Τηλέφωνο: 210 33 88 528

Email: info@spiropoulou.com