Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι δικηγόροι του γραφείου ασχολούνται χρόνια με το Ανοιχτό Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα. Ενημερωνόμαστε και μελετούμε διαρκώςτα ζητήματα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, όπως εξελίσσονται στην Ελλάδα και διεθνώς. Εντολείς μας είναι συγγραφείς, φωτογράφοι και δημιουργοί λογισμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη και όταν οι όροι μιας συμφωνίας έντυπης έκδοσης φαίνονται προδιατυπωμένοι και αναγκαστικοί, ιδαίτερα στους νέους και φιλόδοξους καλλιτέχνες, η συζήτησή τους με έναν δικηγόρο θα αποδειχθεί επωφελής. 

Είμαστε περήφανοι για την πορεία και τα έργα των πελατών μας και αυτό μας κάνει να τα υποστηρίζουμε και να τα προστατεύουμε με ακόμη περισσότερη επιμέλεια. Ειδικά για τους δημιουργούς λογισμικού και κώδικα, συχνά παρατηρείται απροθυμία των εργοδοτών ή εργολάβων να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά τους στο έργο που έχουν παράξει, ενώ από την άλλη πλευρά λίγοι δημιουργοί αντιδρούν για να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους. 

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε ώστε να καταστούν σαφή τα δικαιώματα των δημιουργών κώδικα και λογισμικού στο έργο τους ανεξάρτητα από τον χαρακτηρισμό του ως ανοιχτό ή κλειστό λογισμικό.
 

Επκοινωνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 40

Τηλέφωνο: 210 33 88 528

Email: info@spiropoulou.com